söndag 28 oktober 2012

Klen njutning

Är så pass ungdomlig så jag drar på mig andra halsflussen på fem månader. Hoppas inte på en tredje då de verkar eskalera i styrka. Finaste medicinen är nye killen som är här och kelar och vilar med mig. Med honom är det befriande likgiltigt hur jag tar mig ut, han gillar mig oavsett. Å andra sidan har han inte världens fräschaste andedräkt själv. Jag föredrar kärlek framför Kåvepenin. 

lördag 20 oktober 2012

Beardo

Lökigaste på länge. Beardo Beard Hat i hemtappning. Jaja, jag slipper ju använda den. 

söndag 14 oktober 2012

Like I am floating

Från klarhet till klarhet. Rädsla föder motvilja, vilket inte klär någon. Verklig lycka existerar och jag är tacksam över att jag inte kommer att sluta som bitter och förgrämd. Freud hade så rätt då han skrev om våra grunddrifter, de kan vara rätt trevliga båda på sitt sätt och ack så användbara. 

12-åringen har beställt en bearded beanie. Med min nuvarande stickfrekvens lär han ha äkta helskägg dagen beanien maskas av. 
söndag 7 oktober 2012

Mammas nya kille

Jag har träffat en ny kille och han är helt enkelt perfekt för mig. Han är nöjd med att man bara älskar honom, kelar lite och om han får ligga nära i sängen. Han tillhör en annan, men det gör inget, tvärtom. Jag behöver inte stå för hela underhållningen, utan kan få mitt gos när jag önskar.

Den där koppelgrejen han har för sig är väl inte helt PK, men det kan jag leva med.