onsdag 17 mars 2010

Award!

Jag har fått en Sunshine award från inspiratören Stickigt humör (som just har öppnat den härliga garnbutiken Tant Thea i Helsingborg), jag niger och tackar!!! Som nykläckt bloggare är detta min första award, så det känns extra roligt.

Med awarden följer dessa instruktioner:

1. Put the logo on your blog or within your post.

2. Pass the award to 12 bloggers.

3. Link the nominees within your post

4. Let them know they received this award by commenting on their blog.

5. Share the love and link to the person from whom you received this award.
 
Flera har redan erhållit denna solstråle, så jag väljer att skicka den till ett färre antal. De jag skickar vidare till är;
 
* Jag sa du kan om du vill du vill så du kan, en rolig och alltigenom läsvärd blogg. Jag får många goa och peppande kommentarer :)
* Maria Ehrenberg, en blogg om hemslöjd, härliga broderier, högkvalitativ litteratur och sist men inte minst - stjärnor! Även härifrån erhålls det varma och goa kommentarer, tack!
* Fröken Elsas virkblogg, jag virkar inte mycket, men denna blogg är helt fantastisk! Jag trodde inte det var möjligt att skapa såna bedårande varelser som hon gör. Varje gång hon har uppdaterat ropar jag på barnen så att de får se dessa söta små berättelser som hon skapar. De gillar denna blogg lika mycket som jag.
* Dödergök, en kulig, fyndig, kreativ och kompetent blogg. Stickbloggens Drottning.
* En kreativ liten blogg, bloggar om amigurumisar och annat smått pyssel. Har skrivit en bok om amigurumi som jag har i min ägo, jag har dock tyvärr inte testat ännu.

1 kommentar: