fredag 25 mars 2011

Stickning

Var idag hos min räddande ängel, hon med nålarna. Mitt bäcken trilskas ibland och låser sig på sned. Lite nålar i de ömma punkterna - och vips är man bra igen! Har du ryggproblem eller annan värk, leta efter en sjukgymnast som behärskar triggerpunkts-akupunktur, jag kan verkligen rekommendera det. Hon har även fixat min handled tidigare när jag överansträngt den och fått en knuta på ledbandet. Det är sånt som kan hända när stickerskor är för ihärdiga...


Sandra Nilsson, Effekt


2 kommentarer:

  1. Jag har också problem med mitt bäcken! Har aldrig stött på någon med samma problem, folk tycker jag är jättekonstig när jag berättar att jag har problem med ryggen för att mitt bäcken är snett. Hoppas snart få råd att gå tillbaka till min kiropraktor, som också sysslar med triggerpunkts-akupunktur. Jag har även en axel som är sned, troligtvis pga mitt handarbetande i samband med bäckenet, är det något du känner igen?

    SvaraRadera
  2. Är sneda bäcken en vanlig företeelse?
    Mitt bäcken hoppade snett när min son föddes, men det upptäcktes inte förrän efter några månader och jag blev skickad till sjukgymnast och jag fick akupunktur. Sedan var allt lugnt tills för tre år sedan, tror jag det var, då det symptonen kom tillbaka igen. Efter besök hos kiropraktorn har det sedan varit bra, men jag fortsätter gå dit ett par gånger om året i förebyggande syfte för både bäcken och rygg.

    SvaraRadera