fredag 13 maj 2011

Tant Thea IRL

Jag har varit i Helsingborg på en tredagars-utbildning som handlade om hedersproblematik, om att bli gift mot sin vilja. Det var mycket givande och ett gott tecken är kanske att det surrar mer i huvudet efter utbildningen än före. Eftersom jag lever 2011 skulle detta givetvis delas på facebook. Innehavaren till Tant Thea svarade snabbt; "Kom hit!". Så efter tre dagars förkovring styrde jag kosan mot garnaffären mitt i stan. Åh, så roligt det var att få komma dit på riktigt! Jag har följt E på hennes blogg Stickigt Humör under det senaste ett och ett halvt året, redan innan butiken hade öppnat. Det har varit spännande att få följa hela resan med allt vad det innebär att öppna eget.


Det är min gottepåse E har i handen!!!

Är du söderöver så missa inte chansen att besöka denna härliga affär!

Butiken har mycket fina och många riktigt läckra garner, det mesta var precis i min smak. Hade det inte varit för tåget som skulle ta mig hem så hade jag kunnat gå där inne och klappa i flera timmar till. Jag gick givetvis inte tomhänt därifrån....

Min gottepåse...Chakra från Mango Moon. Återvunnen viskos med handknutna glaspärlor.
Colinette Jitterbug

Onion Dyed Mohair

Tedman & Kvist Lingarn

En dubbel virknål slank också ner i påsen.

Vi ses nog efter sommaren - utbildningen är uppdelad i tre omgångar så jag ska tillbaks till Helsingborg i september och november igen! 


1 kommentar:

  1. Stort tack för besöket! Jag tror vi hade kunnat prata bort hela eftermiddagen. Hoppas vi ses igen! /Elisabeth

    SvaraRadera